Un american şi-a făcut un test de sarcină şi s-a îngrozit

Publicat: Vineri, 09 Noiembrie 2012 17:42 // Actualizat: Duminică, 11 Noiembrie 2012 12:34 // Sursa: RTV.net

Un bărbat din SUA a avut parte de un dublu şoc după ce a făcut un test de sarcină, în glumă. Testul a ieşit pozitiv, iar în urma unei vizite la medic a aflat că are cancer testicular.

Un tânăr prea curios a avut uluitoarea surpriză să constate că un test de sarcină pe care şi l-a făcut în glumă iese pozitiv şi mai mult, alertat de gândul că chiar ar putea fi însărcinat a mers la medic, unde i s-a descoperit o mică tumoră la un testicul.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost şocat să vadă două linii roz, după ce a încercat testul de sarcină lăsat în dulap de fosta sa iubită. Contrariat şi amuzat, acesta şi-a prezentat povestea pe site-ul reddit.com, unde a strâns peste 1.300 de comentarii, iar una dintre postări era următoarea: "E posibil să ai cancer testicular. Consultă un medic oncolog şi spune-i exact ce s-a întâmplat".

Şi, într-adevăr, vizita la medic a relevat faptul că cel care a lăsat comentariul a avut dreptate, bărbatului fiindu-i descoperit un mic nodul la unul dintre testicule. Astfel se explică şi faptul că testul de sarcină a ieşit pozitiv, el detectând un hormon din sânge şi urină produs de placenta care se dezvoltă.

Potrivit American Cancer Society supravieţuirea la 5 ani a pacienţilor care suferă de  cancer testicular este de 99%. Dacă boala se extinde şi la alte organe, rata de supraviţuire la 5 ani scade la 72%. "Este una dintre puţinele tumori care se vindecă, chiar şi când ajunge la metastază", spune Mark Pomerantz, oncolog la Institutul de Studiere a Cancerului din Boston.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 nov 07:30
...test de sarcină, în glumă. Testul a ieşit pozitiv, iar în urma unei vizite la medic a aflat că are cancer testicular. Citește mai departe… RTV.NET –...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H