Un autocar cu 44 de pasageri români a luat foc în județul Sibiu. Automobilul a ars în întregime

Incident înfiorător marți dimineața, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu! Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc. Din fericire, pasagerii au reușit să coboare la timp și nimeni nu a fost rănit.

26 ian. 2021, 08:26

Pompierii au intervenit de urgență pe autostrada A1, KM 276, în județul Sibiu, zona Aciliu, pe sensul de mers Sebeș-Sibiu, pentru îndepărtara incendiului.

La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj SMURD. Până la apariția salvatorilor, pasagerii au reușit să se evacueze.

Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş – Sibiu, fără victime. În jurul orei 5,00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri.

La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Se pare că autocarul în care se aflau pasagerii venea din Franța. Acesta a ars în totalitate din cauza unui scurtcircuit electric, potrivit sibiu100.ro.

„La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. A ars autocarul în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia, care conţinea bagajele pasagerilor. Din informaţiile primite de la faţa locului, autocarul se întorcea din Franţa”, a precizat Alina Voina.

Traficul a fost blocat pe un sens de mers timp de o oră.

Citește și Primele imagini de la accidentul de pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Sisești

Citește și Tragedie în Sinaia. Un ghid montan a murit în brațele colegilor


loading...