Un bărbat a fost găsit mort într-o casă din Braşov. Anchetatorii suspectează că e vorba despre o crimă

Un bărbat fără adăpost a fost găsit, sâmbătă, mort într-un imobil din municipiul Braşov. Poliţiştii criminalişti au început ancheta, moartea fiind considerată suspectă, iar surse din cadrul anchetei declară că există deja un cerc de suspecţi.

RomaniaTV.net
20 ian. 2018, 11:46
Un bărbat a fost găsit mort într-o casă din Braşov. Anchetatorii suspectează că e vorba despre o crimă

Este anchetă la Braşov, după ce trupul neînsufleţit al unui om al stăzii a fost găsit într-o casă din oraş, în condiţii suspecte. Cadavrul bărbatului a fost descoperit sâmbătă dimineaţă, într-un imobil de pe strada Aurel Vlaicu din Braşov. Imediat, o echipă de anchetatori a ajuns la faţa locului pentru a face cercetări.

„O persoană a fost găsită decedată, posibil să fie din rândul oamenilor străzii. Deocamdată, nu cunoaştem cauza reală a morţii, care va fi stabilită în urma necropsiei. La acest moment, se fac investigaţii şi cercetări pentru identificarea unui cerc de suspecţi. Vom reveni cu informaţii, imediat ce le vom avea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov, Mihaela Hermenean, pentru Mediafax.

Ancheta poliţiştilor braşoveni se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Surse din cadrul anchetei declară că există deja un cerc de suspecţi, fiind căutate 2 persoane.