Un bărbat a locuit în mall timp de patru ani fără să fie observat. Ce l-a determinat să facă asta

Un bărbat a luat decizia de a se muta în mall, după ce s-a speriat de facturile mari la utilități și chirie. Timp de patru ani nimeni nu și-a dat seama de acest lucru.

27 oct. 2022, 16:28
Un bărbat a locuit în mall timp de patru ani fără să fie observat. Ce l-a determinat să facă asta

Un bărbat a luat decizia de a se muta în mall, după ce s-a speriat de facturile mari la utilități și chirie. Pentru a scăpa de grija faptului că nu are cu ce să achite chiria, bărbatul a luat decizia de a se muta într-o cameră nefolosită, dintr-un mall, după ce a fost dat afară din locuință.

Un bărbat a dat confortul de acasă pe o cameră nefolosită din mall

Timp de patru ani a lăsat confortul de acasă pentru o cameră pe care a amenajat-o ca un apartament, cel mai probabil pentru a se simți ca acasă. Acest lucru pare că nu l-a deranjat deloc, mai ales că a scăpat de facturi și cel mai important de chirie. Bărbatului i-a venit această idee după ce proprietarul locuinței în care a stat a decis să îl dea afară. Văzându-se fără un acoperiș deasupra capului și fără bani, a hotărât să meargă într-un mall pentru a-și găsi un loc unde să doarmă.

Cum i-a venit ideea să locuiască în mall

După ce a umblat mai mult timp pe străzi și-a amintit că în intr-un mall există o cameră nefolosită, iar la scurt timp s-a mutat în ea. Mai mult, spațiul de 70 de metri a fost amenajat de bărbat după bunul său plac. Acesta și-a adus și o canapea pentru a se simți cât mai bine și chiar și un Playstation pentru a se juca și a uita de probleme.

Conform The Mirror,  bărbatul a observat pentru prima dată spaţiul nefolosit din Providence Place Mall, situat în Rhode Island, SUA, în anul 1999. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Un bărbat s-a mutat în mall, speriat de facturile la utilități și chirie. Acesta a fost neobservat mai bine de patru ani. Mai mult, acesta a construit și o ușă secretă tocmai pentru a nu fi descoperit. Agenţii de pază au observat că ceva nu este în regulă chiar  înainte să înceapă amenajarea unor noi zone din locuinţa improvizată.  Atunci când s-a întors acasă, bărbatul a deschis ușa deschisă, iar mai multe obiecte îi dispăruseră. Nu bănuia nicio clipă că agenții de pază au descoperit. Bărbatul a fost prins și a ajuns în fața judecătorului. Nu a ajuns la închisoare, însă acesta nu mai are niciodată voie să pătrunde în mall.

Citește și: Cum au fost fotografiate mama Geta şi Daniela Iliescu, la ziua lui Culiţă Sterp. Imaginile spun totul despre relaţia lor

Citește și: Ce spune părintele Calistrat despre atei: „Ei nu știu nimic despre Dumnezeu, nu trebuie să îi condamn