Un bărbat a murit în timp ce îşi ducea fiul decedat acasă. Tragedie pe o şosea din Lugoj

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a murit în timp ce îşi ducea fiul decedat acasă. Tragedia s-a petrecut pe şoseaua de centură a Lugojului.

30 nov. 2021, 17:36
Un bărbat a murit în timp ce îşi ducea fiul decedat acasă. Tragedie pe o şosea din Lugoj

Un bărbat a murit în timp ce îşi ducea fiul decedat acasă. Este vorba despre un cetăţean bulgar în vârstă de 66 de ani.

Un bărbat a murit în timp ce îşi ducea fiul decedat acasă

Parcă un blestem s-a abătut peste o familie din Bulgaria. Fiul în vârstă de 35 de ani a murit în străinătate, iar tatăl s-a stins în timp ce îşi aducea copilul acasă pentru a-l înmormânta.

Citeşte şi Carnagiu pe DN 6: patru morţi într-un grav accident rutier. IMAGINI şocante

Bărbatul în vârstă de 66 de ani se afla intr-un autoturism ce facea parte din convoiul funerar care transporta sicriul fiului. La un moment dat, în timp ce se aflau pe şoseaua de centură a Lugojului, bărbatul a început să se simtă rău. Toate maşinile au tras pe dreapta şi au aşteptat echipajele de salvare, potrivit lugojinfo.ro.   

Câţiva studenţi aflaţi în trafic s-au oprit şi i-au acordat bărbatului primul ajutor până la sosirea ambulanţei. Timp de patru ore, medicii au încercat să-l readucă la viaţă, însă, din păcate, totul a fost în zadar.

Potrivit apropiaţilor, durerea de a-şi vedea fiul într-un sicriu şi drumul lung l-au doborât. Cel mai probabil, bărbatul a murit în urma unui infarct.

Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti si dus la morga spitalului din Lugoj, acolo unde urmeaza sa se stabileasca cu exactitate cauza decesului.

Citeşte şi Accident înfiorător în Sibiu, pe drumul dintre Rășinari și Păltiniș. Doi oameni au murit după ce o maşină s-a ciocnit cu un autobuz VIDEO