Un bărbat a șocat cetățenii din Iași când a început să se plimbe gol pe străzile orașului

Un bărbat din Iași a decis să renunțe la haine și la inhibiții și a început să se plimbe gol pe străzile orașului Iași.

15 iul. 2021, 09:08
Un bărbat a șocat cetățenii din Iași când a început să se plimbe gol pe străzile orașului

Un bărbat

din Iași a decis să renunțe la haine și la inhibiții și a făcut o plimbare în costmul lui Adam chiar prin centrul orașului Iași. Incidentul a avut loc în cartierul Copu din Iași. Bărbatul a trecut pur și simplu pe lângă trecători fără să-i pese câtuși de puțin că era gol pușcă.

Martorii au sunat imediat la 112, nu înainte de a face poze bărbatului care alesese o metodă cel puțin inedită de a ieși pe stradă. Poliția l-a oprit pe bărbat și a fost Acesta a fost dus la un spital unde i se va face o analiză psihiatrică, relatează Antena3.

Un bărbat gol a semănat groază la metrou

Un bărbat gol

a murit electrocutat pe 16 ianuarie, după o luptă care a avut loc pe peronul stației de metrou Harlem, din New York, după cum scrie New York Daily News. După cum indică poliția, citată de mass-media americană, individul care a apărut dezbrăcat în public părea deranjat emoțional şi a atacat un pasager, înainte de a-l împinge pe șine.

Martorii au înregistrat video scena și se poate vedea că un martor a sărit pe șinele de la metrou pentru a-l ajuta pe cel care fusese împins. De asemenea, bărbatul gol a început să se lupte şi cu acesta și, la rândul său, a fost împins, moment în care s-a dezechilibrat şi s-a atins de șina de contact, fiind electrocutat.

Cele două persoane atacate se află în stare bună.

În România, un incident tragic oarecum asemănător s-a petrecut în decembrie 2017, când o femeie cu probleme psihice a împins în faţa metroului o tânără, la staţia de metrou Dristor. Anterior, ea încercase să arunce, de asemenea, în faţa metroului, o altă fată, la staţia Costin Georgian.