Un bărbat a ameninţat că se aruncă în gol cu copilul. Alertă în Bucureşti

Este alerta în Capitala. Un tată a ameninţat că se arunca cu copilul în braţe de etajul 8 al unui bloc din Drumul Taberei. Politia si negociatorii sunt la fata locului.

16 apr. 2021, 12:05
Un bărbat a ameninţat că se aruncă în gol cu copilul. Alertă în Bucureşti

Un bărbat a ameninţat că se aruncă în gol cu copilul, în sectorul 6 al Capitalei. Acesta ar fi recurs la acest gest extrem după ce soţia sa a intentat proces de divorţ.

Un bărbat a ameninţat că se aruncă în gol cu copilul. Alertă în Bucureşti

Bărbatul şi-a pus în pericol copilul în vârstă de doar 4 ani.

Poliția și Pompierii ajunși la fața locului au stat de vorbă cu bărbatul și au reuşit să-l convingă să coboare.

Citeşte şi Gest şocant făcut de un bărbat din Iaşi. S-a aruncat de la etaj pentru că trebuia să elibereze apartamentul

Incident ȘOCANT la Arad! Un pacient COVID s-a aruncat de la etaj

Un pacient infectat cu coronavirus s-a aruncat pe geamul salonului în care fusese internat. Totul după ce a fost mutat pe un alt tronson al secției COVID.

Bărbatul de 60 de ani, confirmat cu coronavirus, era internat la Spitalul din Grădiște. Acesta s-a aruncat de pe geamul salonului în care fusese internat, însă, din fericire, salonul se afla la parter. În urma gestului extrem, bărbatul s-a ales doar cu escoriații în zona genunchilor. Pacientul a fost  transferat pe secția ATI în această dimineață, cu o infectare pulmonară de 80 la sută și se afla sub ventilație non-invazivă.

Pacientul este în Unitatea de Primir Urgenţe a Spitalului Judeţean şi este în stare stabilă. El prezintă escoliaţii în zona picioarelor, iar medicii din UPU îi vor efectua şi o tomografie, pentru a fi investigat în totalitate. Pacientul este un domn în vârstă de 60 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Arad, la Antena 3.

„Întrebat de ce a dorit să se arunce de pe fereastră, bărbatul a explicat că nu a avut nicio problemă cu personalul medical, doar că el doreşte să fie tratat de o anume doctoriţă din cadrul spitalului. (…) La această oră nu ştiu să vă spun dacă pacientul a beneficiat de suport psihologic. Deocamdată este conştient, cooperant, rănile provocate în urma incidentului nu sunt grave”, a mai adăugat ea.

Citeşte şi O profesoară de matematică s-a aruncat de la etajul IV, după ce s-a vindecat de COVID