Un bărbat cherchelit a ajuns în altă ţară cu UN TAXI după ce şoferul a înţeles greşit ADRESA

Un bărbat din Germania a ajuns într-un sat din Belgia cu un taxi, după ce şoferul a înţeles greşit indicaţiile. Mai mult, atunci când a ajuns într-un final în faţa locuinţei, tânărul nu avea bani să achite cursa, motiv pentru care şoferul nervos a cerut ajutorul poliţiei.

06 nov. 2013, 21:24
Un bărbat cherchelit a ajuns în altă ţară cu UN TAXI după ce şoferul a înţeles greşit ADRESA

Neamţul, aflat într-o stare avansată de ebrietate, nu a putut spune unde trebuie să ajungă, bolborosind doar cuvintele „nach hause” (acasă), taximetristul înţelegând că este vorba de „Hauset”, un sat din Belgia, cu toate că bărbatul voia să ajungă în localitatea Herzogenrath, din Aachen, Germania, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Reacţia unui TAXIMETRIST după ce o FEMEIE a NĂSCUT în maşina lui. Vezi ce a obligat-o pe mamă să facă FOTO

Ulterior, tânărul a realizat greşeala, descoperind că se află în Belgia şi i-a cerut şoferului să se întoarcă. Ajuns la destinaţia potrivită, clientul a avut de achitat suma de 70 de euro, dar a refuzat să plătească deoarece nu îi ajungeau banii. Astfel, a intrat în casă rapid şi i-a închis uşa în nas şoferului. Cu toate acestea, după călătoria de calvar, taximetristul a sunat la poliţie pentru a cere ajutorul. În prezent clientul cherchelit este anchetat pentru fraudă.

Citeşte şi Cursă de taxi, plătită cu bonuri de masă, în Constanţa