Un bărbat de 41 de ani a decedat după ce a căzut de la balconul concubinei. Avea ordin de restricție

Un bărbat care primise ordin de restricție după ce și-ar fi agresat atât concubina, cât și cei patru minori a căzut de la balconul apartamentului concubinei, situat la etajul patru, informează site-ul vasiledale.ro. În condiţiile existenţei unui ordin de restricţie, bărbatul nu ar fi trebuit să se afle în locuinţa concubinei. 

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 12:55
Un bărbat de 41 de ani a decedat după ce a căzut de la balconul concubinei. Avea ordin de restricție

Incidentul a avut loc în comuna maramureşeană Satulung. Informațiile sunt, până în acest moment, contradictorii deocamdată neștiindu-se exact ce anume s-a întâmplat în apartamentul respectiv. S-a demarat o anchetă în urma căreia se va stabili exact circumstanțele producerii incidentului.

Bărbatul a supravieţuit, iniţial, impactului cu solul, însă s-a ales cu răni și fracturi extrem de grave. Ulterior, acesta a decedat.

Citeşte şi Scene şocante în sectorul 3 din Capitală. Un bărbat dezbrăcat a căzut de la balcon

În seara zilei de 28 iulie, în jurul orei 23.40, poliţiştii din Satulung au intervenit pentru a aplana un scandal în familie. O femeie de 38 de ani şi cei patru copii ai săi au fost agresaţi de către concubinul în vârstă de 41 de ani. A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie şi s-a emis ordin de protecție provizoriu.