Incident șocant pe litoral. Un bărbat de 55 de ani a fost la un pas de tragedie după ce a ignorat steagul roşu în Eforie Nord

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost la un pas să își piardă viața în Eforie Nord, după ce a ignorat stagul roșu și s-a aventurat în apele învolburate.

05 sept. 2022, 12:10
Incident șocant pe litoral. Un bărbat de 55 de ani a fost la un pas de tragedie după ce a ignorat steagul roşu în Eforie Nord

În această perioadă, steagul roşu nu mai reprezintă o piedică pentru unii turişti inconștienți care ţin morţiş să intre în mare.

Citește și Tragediile se țin lanț pe litoral. Un turist de 54 de ani s-a înecat în Neptun

O nouă tragedie putea să aibă loc pe litoral duminică, după ce un bărbat în vârstă de 55 de ani  s-a aventurat  în apele învolburate fără să mai ţină cont de interdicţie, vântul puternic sau de valurile imense.

Salvamarii l-au scos pe bărbat din apă, inconştient şi fără puls, dar au reuşit să-l readucă în cele din urmă la viaţă după manevrele de resuscitare.

Bărbatul a fost preluat imediat de către un echipaj SMURD și transportat de urgență la Spitalul Judeţean din Constanţa, unde este în continuare internat.

Sfârşitul de sezon a provocat numeroase înecuri pe litoralul românesc. În cele mai multe cazuri, turiştii au ignorat avertizările autorităților, iar salvamarii au fost nevoiţi să îi scoată cu forţa din apă. Din dorința de a salva o viață un salvamar a căzut la datorie în acest sezon.

Citește și Canicula ne bagă la apă şi ne omoară. Val de tragedii, un bărbat a fost scos înecat de pe fundul bazinului