Un bărbat din Argeș a mers beat la examenul auto. Examinatorul a cerut testarea acestuia pentru că mirosea a alcool

Un bărbat din Argeș programat pentru proba practică a examenului auto s-a prezentat băut, examinatorul cerând testarea acestuia pentru că mirosea a alcool.

16 nov. 2023, 17:39
Un bărbat  din Argeș a mers beat la examenul auto. Examinatorul a cerut testarea acestuia pentru că mirosea a alcool
Un bărbat din Argeș s-a prezentat băut la examenul auto

Un bărbat din județul Argeș programat pentru proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere s-a prezentat băut. Examinatorul a cerut testarea acestuia după ce a simțit că miroase a alcool. Bărbatul a explicat că a băut cu o seară înaintea examenului. Este al doilea caz de acest fel înregistrat în Argeș în ultimele trei săptămâni.

Citește și: Puișor de la Mediaș, trimis în judecată pentru că a încercat să dea mită 200 de euro polițiștilor. Manelistul a fost prins beat la volan, după ce a depășit pe linie continuă cu 112 km/h

Incidentul a avut loc joi, la sesiunea de examinare organizată în orașul Câmpulung.

„Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a venit astăzi la susţinerea probei practice a examenului de permis în Câmpulung Muscel, a fost testat pentru consum de alcool. Poliţistul care îl examina a simţit că argeşeanul miroase a băutură şi i-a chemat pe colegii de la Poliţia Rutieră să îl testeze”, a transmis Prefectura Argeş.

Citește și: A bătut recordul la capitolul infracțiuni! Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat o mașină, a făcut accident și a fugit de la fața locului

Alcooltestul a indicar o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Scuza bărbatului a fost că a băut cu o seară înainte. Acesta a fost declarat „respins” la proba practică a examenului și a primit o amendă în valoare de 1.305 lei. Acesta se afla la a doua încercare de a deveni șofer.

În data de 23 octombrie, un alt bărbat s-a prezentat la examenul pentru pemisul de conducere organizat la Pitești având o concentrație e 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.