Un bărbat din Maramureş a murit după ce plafonul s-a prăbuşit peste el VIDEO

Un bărbat în vârstă de 48 de ani dintr-o comună din Maramureş şi-a pierdut viaţa după ce plafonul unui construcţii s-a prăbuşit peste el, în timp ce încerca să o demoleze, informează România TV. Bărbatul a fost dus la spital imediat după accident, dar medicii nu l-au mai putut salva. 

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 11:16
Un bărbat din Maramureş a murit după ce plafonul s-a prăbuşit peste el VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, locotenent Camelia Roşca, incidentul a avut loc vineri după-amiază, pe strada Bradului din Oradea, aflată în apropiere de centrul municipiului, unde un gard din cărămidă al unei case s-a prăbuşit peste două persoane.

„O persoană a decedat, iar echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD a preluat o altă persoană, rănită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, citat de Mediafax.

Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean şi şef al SMURD Bihor, a spus că un bărbat a murit, iar celălalt are contuzii şi fracturi la membre de gravitate medie.

Rănitul este investigat de medicii UPU.