Un bărbat din Mureş a ajuns la spital după ce pământul s-a surpat peste el

Un bărbat a ajuns, duminică în jurul prânzului, la spitalul din Reghin, judeţul Mureş, în stare de inconştienţă, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Acesta se afla în apropierea unei fabrici dezafectate din localitate, probabil în căutare de fier vechi.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 07:44
Un bărbat din Mureş a ajuns la spital după ce pământul s-a surpat peste el

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Liviu Danciu, a menţionat că ISU Mureş a fost anunţat că incidentul s-a produs duminică, în jurul orei 15.00.

Am fost solicitaţi să intervenim pentru a scoate de sub mal un bărbat de 35 de ani. În jurul orei 15.00, am fost anunţaţi despre acest incident, produs la Reghin, pe strada Ierbuş, la o fostă fabrică. E vorba de o construcţie demolată, dezafectată, unde bărbatul probabil căuta fier vechi. Era într-o groapă de doi metri – doi metri şi jumătate, care s-a surpat peste el”, a declarat Danciu.

Acesta a mai adăugat că la locul faptei a intervenit şi un echipaj SMURD, care după ce a acordat primul ajutor, a transportat victima la spitalul din Reghin, scrie monitorulsv.ro.

„Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD şi dus la spitalul din Reghin în stare de inconştienţă. Nu a decedat, avea puls”, a precizat Liviu Danciu.