Un bărbat din Satu Mare a fost salvat de la moarte de vecinul său. Acesta a suferit un AVC și a bătut în podea ca să ceară ajutor

În popor există un proverb vechi care spune că ”vecinul de lângă casă niciodată nu te lasă”. Acesta s-a dovedit a fi extrem de adevărat și a simțit-o pe propria piele un bărbat din Satu Mare care a fost salvat de la moarte chiar de vecinul său.

25 apr. 2023, 21:50
Un bărbat din Satu Mare a fost salvat de la moarte de vecinul său. Acesta a suferit un AVC și a bătut în podea ca să ceară ajutor

Un bărbat din Satu Mare a fost salvat de la moarte de vecinul său. Bărbatul în vârstă de 61 de ani a suferit marți un AVC și a fost salvat din ghearele morții de către vecinul său care locuiește la etajul inferior.

Citește și Pedro, șoferul de TIR abandonat pe Valea Oltului, a fost salvat de un român! „Nu avem nicio scuză să stăm cu mâinile in sân”

Un bărbat din Satu Mare a fost salvat de la moarte de vecinul său.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13:00, într-un bloc situat în cartierul Micro 14 din municipiul Satu Mare.

La scurt timp după ce a suferit AVC-ul, bărbatul a căzut secerat la podea, însă, norocul său a fost că încă mai era conștient și la un moment dat, a început să bată în podea.

Zgomotul puternic provocat de bărbatul suferind l-a determinat pe vecinul de la etajul inferior să urce și să vadă ce se întâmplă.

Atunci când a ajuns în apartamentul cu pricina, vecinul l-a găsit pe bărbatul în vârstă de 61 de ani într-o stare de semiconștiență.

Speriat, bărbatul a sunat imediat la 112, iar un echipaj de ambulanță l-a transportat pe vecinul suferind la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru îngrijiri de specialitate.

Remediu mănăstiresc care întărește imunitatea și previne AVC-ul

Parapsihologul Lidia Fecioru a dezvăluit reţeta unui leac mănăstiresc care întăreşte sistemul imunitar şi vasele de sânge, prevenind, astfel, accidentele vasculare.

Lidia Fecioru spune că acest leac este deosebit de eficient, dar la el au acces doar persoanele care au stupi de albine sau pot face rost de produse apicole. Remediul se prepară din pulbere de albine, obţinută prin uscarea albinelor, amestecată cu alcool.

„Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural.

Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră.

Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului.

E foarte veche, se făcea la mănăstiri. Faceţi această tinctură cum e tinctura de propolis”, a explicat Lidia Fecioru la Antena3.

Citește și El e copilul de 10 ani care a mâncat pui la rotisor pentru prima dată în viață. O boală cumplită l-a împiedicat să facă asta. Cum a fost salvat puștiul, la limită