Un bărbat din Târgoviște, de 32 de ani, şi-ar fi tăiat gâtul cu un cutter. A fost găsit mort în casă

Un bărbat din Târgoviște, de 32 de ani, şi-ar fi tăiat gâtul cu un cutter. Tânărul a fost găsit fără suflare, miercuri, într-un apartament din localitate. Oamenii legii fuseseră anunţaţi că victima îşi provocase mai multe răni la gât.

14 dec. 2022, 20:17
Un bărbat din Târgoviște, de 32 de ani, şi-ar fi tăiat gâtul cu un cutter. A fost găsit mort în casă

Un bărbat din Târgoviște şi-ar fi tăiat gâtul cu un cutter. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Avram Iancu, un bărbat și-ar fi provocat răni cu un cutter, în zona gâtului.

Un bărbat din Târgoviște şi-ar fi tăiat gâtul cu un cutter

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat în apartament trupul neînsuflețit al unui bărbat de 32 de ani. Oamenii legii nu au mai putut face nimic pentru victimă, fiind nevoiţi să constate decesul.

Cadavrul urmează să fie preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Citește și: Şoferul din Târgovişte care a spulberat o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni, plasat în arest la domiciliu

Peluza stadionului din Târgovişte, construită în jurul colţului unei clădiri

Autoritățile nu au obținut acceptul de a demola o clădire aflată la câțiva metri de stadion. Arhitecții au fost nevoiți să improvizeze. Un sector al Tribunei I a fost construit în jurul clădirii buclucașe, lucru care se observă în imaginile postate pe Youtube de un vlogger din Târgoviște.

La finalul lunii septembrie, Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște, dădea asigurări că arena va fi funcțională în această iarnă, potrivit Gsp.

În privința primului meci pe noua arenă, reiterez faptul ca finalul acestei toamne reprezintă un termen realist de finalizare a lucrărilor și facem toate eforturile ca debutul pe stadionul modernizat să se producă cu FCSB, pe 9 decembrie, acesta fiind primul meci de pe teren propriu din luna decembrie.

Și da, dincolo de alte comentarii, cred că acum este evident pentru toată lumea că foarte curând echipa noastră va juca la umbra Turnului Chindiei”, spunea Cristian Stan.