Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Arad a intrat cu mașina într-un tramvai, după ce s-a urcat băut și drogat la volan

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Arad s-a urcat băut și drogat la volanul mașinii și s-a ciocnit cu un tramvai.

06 sept. 2023, 18:29
Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Arad a intrat cu mașina într-un tramvai, după ce s-a urcat băut și drogat la volan
Un arădean a intrat cu mașina într-un tramvai, după ce s-a urcat băut și drogat la volan

Arădeanul băut și drogat s-a urcat la volanul mașinii  și a ajuns pe liniile de tramvai, ciocnindu-se de un tramvai Imperio Civitas. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Citește și: Fostul şef al Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate din Bucureşti (BCCO), arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, fiind băut şi drogat la volan

Inspectoratul de Poliție Județean Arad transmite că evenimentul rutier a fost semnalat luni, în jurul orei 17.50.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 4 septembrie a.c., în jurul orei 17:50, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cocorilor, a efectuat o manevră de virare spre stânga, intrând în coliziune cu un tramvai.

Citește și: Un alt accident cu două victime produs de un şofer drogat. Patru pietoni luaţi pe sus de un şofer şi la Suceava

În urma evenimentului nu au rezultat victime, testarea cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 1,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în cazul șoferului autoturismului. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat prezența a două substanțe: benzodiazepine și amfetamine. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii substanțelor consumate și alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Arad.