Un bărbat în vârstă de 82 de ani a fost UCIS de o cireadă de vaci în timp ce se afla la plimbare

Un brăbat în vârstă de 82 de ani a murit după ce a fost atacat de o cireadă de vaci din Yorkshire de Nord. Bărbatul se plimba cu soţia lui atunci când a avut loc atacul. 

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 11:51
Un bărbat în vârstă de 82 de ani a fost UCIS de o cireadă de vaci în timp ce se afla la plimbare

Cuplul se plimba în apropierea viaductului Ribblehead, când au deranjat accidental o cireadă de vaci.

„Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din Foulridge, Pendle, a murit după ce a fost atacat de o cireadă de vaci. Serviciile de urgență au intervenit, însă, din păcate, bărbatul a fost declarat mort”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din North Yorkshire. 

Potrivit informaţiilor transmise de poliţia din Yorkshire, bărbatul a murit pe loc, până să ajungă echipele de salvare. Soţia lui a fost transportată la spital. Femeia avea răni pe tot corpul.

Citeşte şi: Cel mai bătrân bărbat din lume, britanicul Bob Weighton, a murit la vârsta de 112 ani

Ramblers, organizația pentru drepturile călătorilor, le recomandă turiştilor să observe comportamentul animalelor înainte de a se apropia de ele, în special când vine vorba de vaci şi tauri, care pot fi imprevizibili şi să evite să meargă în câmpurile deschise unde îşi petrec acestea timpul. 

Citeşte şi: Bătaie generală încheiată cu deces, la Braşov. Bărbatul omorât avea 31 de ani, nouă persoane au fost arestate