Un bărbat s-a sinucis de supărare. A fost găsit spânzurat de gard chiar de fiul lui

Un bărbat de 82 de ani, din Suceava, a fost găsit spânzurat de gard în localitatea suceveană Vulturești. Cel care a făcut descoperirea macabră este chiar fiul bărbatului.

19 ian. 2023, 13:48
Un bărbat s-a sinucis de supărare. A fost găsit spânzurat de gard chiar de fiul lui

Un bărbat s-a sinucis de supărare. Bărbatul de 82 de ani a fost găsit mort chiar de fiul său. Suceveanul a fost descoperit spânzurat cu o funie, de un gard din interiorul curții sale din satul Valea Glodului, comuna Vulturești.

În ciuda eforturilor cadrele medicale chemate în ajutor, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Citește și: Cristian, băiatul de 15 ani lovit de tren în Vatra Dornei, are o evoluție favorabilă după ce i-a fost replantat piciorul

Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că defunctul trecea în ultimul timp printr-o perioadă depresivă. La examinarea sumară a cadavrului în cadrul cercetării la fața locului, s-a constatat faptul că acesta prezintă doar un șanț de spânzurare în jurul gâtului iar alte semne vizibile de violență nu prezintă, potrivit stirisuceava.net.

Citește și: Mamă şi fiul ei de 7 ani, spulberaţi de un BMW pe marginea unui drum din Cluj. Copilul este în comă

Se pare că bărbatul trecea în ultimul timp printr-o perioadă depresivă. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.