Un bărbat sfâşiat de un câine de luptă în plină stradă. „Avea o plagă deschisă” VIDEO

Un incident dubios s-a petrecut sâmbătă seara în faţa unui cazinou din Galaţi.  Un bărbat care pierdea sânge abundent a fost ajută de mai mulţi trecători, care au improvizat un garou şi au sunat la numărul de urgenţe. 

RomaniaTV.net
02 feb. 2020, 14:36
Un bărbat sfâşiat de un câine de luptă în plină stradă. „Avea o plagă deschisă” VIDEO

Incidentul a avut loc în jurul orei 21,30, când un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost atacat şi rănit grav de un câine de luptă. Victima refuză să dea detalii despre împrejurările în care s-a întâmplat totul, fapt ce trezeşte numeroase suspiciuni.

Citeşte şi: Un deţinut din Penitenciarul Galaţi şi-a înjunghiat colegul de celulă cu un cuţit artizanal! Ce a provocat disputa

Incidentul a fost descoperit de un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi, care a observat în faţa unui cazinou aflat pe strada Oţelarilor un grup de persoane lângă care se afla un bărbat căzut, în plină stradă.

Jandarmii s-au apropiat, moment în care au observat un bărbat, de aproximativ 50 ani,  căzut pe asfalt, lângă acesta fiind un grup de trei tineri care se chinuiau să îi oprească hemoragia de la picior. În spatele bărbatului, pe trotuar, jandarmii au observat urme de sânge şi i-au întrebat pe cei prezenţi ce s-a întâmplat. Nici victima, nici restul persoanelor, nu au dorit să dea detalii despre cele petrecute.

Citeşte şi: Panică pe străzile din Galaţi. Un bărbat care ameninţa trecătorii cu o sabie a fost împuşcat de poliţişti

Până la sosirea echipajului medical de urgenţă, jandarmii şi doi trecători au improvizat un garou pe care l-au aplicat pe piciorul bărbatului, pentru a-i opri sângerarea, plaga fiind între gambă şi gleznă. 

„Martorii și persoana agresată susţin că plaga se datorează unei muşcături de la un câine de luptă din rasa pitbull, nu au dorit să depună plângere și nu au dat alte detalii privind producerea incidentului, ori dacă câinele a fost sau nu asmuțit de către proprietar sau alte persoane. Rămâne de văzut ce va constata personalul medical, dacă plaga este sau nu produsă de mușcătura unui câine.” , se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.