Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi mama, apoi a vrut să se sinucidă. Toţi trei sunt în stare gravă

Un bărbat de 32 de ani din Zărneşti, judeţul Braşov, şi-a înjunghiat soţia şi mama, apoi a vrut să dea foc casei. Ulterior, a încercat să se sinucidă. El s-a tăiat la gât, iar medicii au decis să-l intubeze. Bărbatul prezintă arsuri ale căilor respiratorii, după ce a dat foc locuinţei, şi are şi mai multe tăieturi pe mâini. Soţia şi mama sa sunt în stare gravă, fiind ambele operate de urgenţă de către medici, după ce au fost înjunghiate de mai multe ori.

RomaniaTV.net
18 mart. 2019, 07:21
Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi mama, apoi a vrut să se sinucidă. Toţi trei sunt în stare gravă

Luni dimineaţă, pe fondul unor neînţelegeri familiale, bărbatul şi-a înjunghiat cu un cuţit soţia şi mama, după care a încercat să incendieze locuinţa şi s-a tăiat la gât.

„În jurul orei 07.49, în Zărneşti, judeţul Braşov, un bărbat de 34 ani, pe fondul unor neînţelegeri familiale, şi-a înjunghiat cu un cuţit, în zona abdomenului, soţia şi mama, după care a încercat să incendieze locuinţa şi s-a tăiat la gât”, au transmis, luni dimineaţă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov.

„Bărbatul a suferit plăgi înjunghiate la nivelul gâtului şi antebraţului, intoxicaţie cu monoxid de carbon şi arsuri pe căile aeriene. Bărbatul este intubat”, au transmis reprezentanţii ISU Braşov, citaţi de news.ro. 

Femeile sunt în stare gravă, fiind operate de către medici.

„Soţia are multiple plăgi înjunghiate, posibil să-i fi atins ficatul. Mama bărbatului are tăieturi în zona abdomenului”, au mai transmis reprezentanţii ISU Braşov.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor.