Un bărbat şi-a tatuat pe braţ COVID-19, pentru a-şi aduce aminte de pandemie:” Am trăit cu toţii o perioadă grea, am vrut o amintire”

Un bărbat din Oradea şi-a făcut un tatuaj inedit pentru a-şi aminti toată viaţa de ceea ce a însemnat pandemia de coronavirus. Orădeanul şi-a tatuat pe braţ COVID-19, alături de o mască de gaze stilizată. Decizia a luat-o chiar atunci când a decis să se vaccineze împotriva virusului.

17 mai 2021, 16:45
Un bărbat şi-a tatuat pe braţ COVID-19, pentru a-şi aduce aminte de pandemie:” Am trăit cu toţii o perioadă grea, am vrut o amintire”
Un bărbat şi-a tatuat pe braţ COVID-19, pentru a-şi aduce aminte de pandemie:" Am trăit cu toţii o perioadă grea, am vrut o amintire"

Un bărbat şi-a tatuat pe braţ COVID-19, pentru a-şi aduce aminte de pandemie. Oliver Trif a decis să facă tatuajul inedit în urmă cu o lună, atunci când a decis să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Un bărbat şi-a tatuat pe braţ COVID-19, pentru a-şi aduce aminte de pandemie

Citeşte şi Şedinţă la Prefectura Capitalei pe tema reluării cursurilor în format fizic. Prefectul Alin Stoica a făcut anunţul

„L-am făcut cu o lună în urmă, când m-am hotărât că mă voi vaccina (n.r. – anti-virusului SARS-CoV-2). Este un tatuaj permanent. Am trăit cu toţii într-o perioadă grea, nimicitoare şi pentru oameni şi pentru economie. Am supravieţuit şi m-am vaccinat. Am vrut să am o amintire…”, a precizat Oliver, potrivit ebihoreanul.ro. 

Acesta nu este singurul tatuaj pe care în are Oly, aşa cum este cunoscut de prieteni. El mai are încă 50 de tatuaje, majoritatea au o semnificaţie deosebite. Unele dintre ele sunt făcute în amintirea mamei sale, care a murit în urmă cu 10 ani.

Oliver a primit prima doză de vaccin Pfizer joi, la centrul deschis în parcarea mallu-lui ERA Park. Medicii şi asistentele de acolo au fost surprinşi când Oly şi-a descoperit braţul pentru a primi serul anti-Covid.

„Au venit vreo 15 persoane şi m-au pozat”, spune el.

Oliver şi-a făcut prima doză de vaccin chiar pe braţul tatuat.

Reamintim că Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 392 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România, cel mai mic număr de infectări din ultimele 10 luni. În Bucureşti au fost raportate 49 de cazuri noi COVID în ultimele 24 de ore. În aceste condiţii, incidenţa COVID-19 a scăzut în Capitală a ajuns sub 1 la mia de locuitori.

Până luni, 17 mai, în România au fost confirmate 1.072.291 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.026.299 de pacienți au fost declarați vindecați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.972. Dintre acestea, 753 sunt internate la ATI.

Citeşte şi Noi centre de vaccinare drive through, deschise în mai multe centre comerciale din Bucureşti. Anunţul Prefectului Capitalei