Un bătrân de 80 de ani a dat lovitura vieţii la loto după ce a jucat numerele la întâmplare. Bărbatul îşi uitase ochelarii acasă

Un englez de 80 de ani a dat lovitura vieţii după ce a fost nevoit să joace la loto alte numere decât cele pe care le jucase o viaţă şi care nu-i aduseseră niciodată câştiguri. Bătrânul îşi uitase ochelarii acasă, astfel încât nu a mai nimerit bilele cu numerele pe care le jucase până atunci și care reprezentau datele de naștere ale membrilor familiei.

28 mart. 2023, 08:35

Denis Fawsitt, din Hatton, Marea Britanie, este un jucător pasionat la loto. Toată viața a pus pe bilete doar numere cu o anumită semnificaţie pentru el, până în ziua în care şi-a uitat ochelarii acasă şi a fost nevoit să extragă numere la întâmplare din urna pusă la dispoziție de vânzătoare. Bătrânul a câştigat nu mai puţin de 116.124 de lire sterline, echivalentul a circa 113.000 de euro.

Un bătrân de 80 de ani a dat lovitura vieţii la loto după ce a jucat numerele la întâmplare

Denis şi soţia lui, Ann, în vârstă de 79 de ani, au sărbătorit cum se cuvine câştigul. Bărbatul susţine că a avut o presimţire legată de câştigarea premiului.

Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele favorite, dar pur și simplu nu am putut. S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele. După cele întâmplate în agenție, aveam un sentiment tare amuzant că voi câștiga. I-am spus soției mele în acea seară că vom câștiga un premiu mare. Am fost șocat când am aflat vestea. Dacă nu aveam probleme cu spatele, aș fi dansat”, a declarat Denis Fawsitt, potrivit BBC.

Citeste si O femeie care a câștigat premiul cel mare la loto și-a trimis surorile la medicul estetician. A cheltuit peste 11.000 de euro pe operațiile estetice

El a băut puțin whisky, eu m-am desfătat cu un sherry”, a adăugat partenera de viață a câștigătorului.

Cei doi vor folosi cea mai mare parte a banilor pentru a-și ajuta copiii şi nepoții, iar o altă parte din bani îi vor investi în casa în care locuiesc în Marea Britanie, dar și în reamenajarea curții. De asemenea, Denis și Ann Fawsitt au declarat că vor să achiziționeze un televizor nou.

Citeste si Ghinion curat. Câștigător la loto, căutat după ce și-a uitat biletele într-un cărucior de supermarket