Un bătrân din Botoşani a fost ucis în bătaie de propriul fiu. Agresorul îl vedea pe diavol în tatăl său

Un bătrân în vârstă de 74 de ani din Călăraşi, judeţul Botoşani a decedat în noaptea de luni spre marţi. Acesta se afla internat în secţia de terapie intensivă a spitalului Judeţean Botoşani, după ce a fost lovit în cap cu pumnul de 30 de ori chiar de către fiul său care îl vedea pe diavol în propriul tată.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 13:08
Un bătrân din Botoşani a fost ucis în bătaie de propriul fiu. Agresorul îl vedea pe diavol în tatăl său

Cadrele medicale din Botoşani au rămas şocate de sadismul şi violenţa loviturilor încasate de bătrân din partea propriul fiu. Victima a fost adusă la spital în stare de gravă, cu traumatisme severe la cap şi faţă.

Citeşte şi: Carantina în comuna Gornet, anulată de Instanţă. Judecătorii au respins şi despăgubirile de 4 mil. de euro, solicitate de la DSU

Tragedia a avut loc luni dimineaţa, în satul Călăraşi. Cei doi locuiesc împreua, iar într-o dimineaţa un ginere a dorit să le facă o vizită, însă a descoperit o adevărată tragedie. Socrul său se afla într-o baltă de sânge, ulteior la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie.

Fiul bărbatului a fost găsit în curtea casei, acesta părând extrem de liniştit, deşi tocmai îşi lovise cu brutalitate tatăl. Cadrele medicale ajunse la faţa locului i-au acordat victimei primul ajutor, iar ulteior bătrânul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, în stare critică.

„La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng. A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Bătrânul trebuia să fie transportat la Iaşi, însă starea sa de sănătate nu a permis acest lucru.

„Pacientul se prezintă în serviciul de urgenţă într-o stare foarte gravă, comă Glasgow 3, secundar unui politraumatism produs prin agresiune. Pacientul prezintă traumatism cranio cerebral important, cu fracturi ale oaselor feţei, cu hematom cerebral, multiple fracuri costale, contuzie abdominală. În perioada investigaţiilor a instalat stop cardio-respirator cu reversibilitate, dar care păstrează semne de instabilitate hemodinamică”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

Citeşte şi: Spărgătorul de gheaţă de 2 miliarde de dolari construit în România a eşuat pe Dunăre VIDEO

De asemenea, la spital a ajuns şi agresorul bătrânului, fiul, care are probleme psihice şi a susţinut că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta. Fiul a declarat că şi-a lovit părintele de cel puţin 30 de ori cu pumnul în cap, iar bătrânul prezintă şi o plagă înjunghiată. Cadrele medicale au fost şocate de violenţa traumatismelor pe care le prezintă pacientul.B

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

„Colegii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în curtea locuinţei un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.