Un camerunez din Liga I a ajuns la URGENŢĂ după ce a mâncat pentru prima dată SARMALE

Michael Ngadeu Ngadjui, fotbalistul camerunez al lui FC Botoşani, a ajuns la spital cu hemoragie internă, susţinând că problemele medicale au apărut după ce a mâncat pentru prima oară sarmale.

08 mai 2015, 15:13
Un camerunez din Liga I a ajuns la URGENŢĂ după ce a mâncat pentru prima dată SARMALE

Michael Ngadeu Ngadjui a fost internat, joi seară, la Unitatea Primiri Urgenţe Botoşani, cu hemoragie internă, iar, vineri urma să fie transportat la Iaşi pentru o colonoscopie.

„La începutul săptămânii am mâncat pentru prima dată nişte sarmale. Am vrut să încerc şi eu această mâncare tradiţională românescă, dar nu mi-a plăcut deloc. Nu mai mănânc în viaţa mea sarmale! Nici antrenamente nu am putut face. M-am simţit din ce în ce mai rău, iar aseară am ajuns la Urgenţe”, a spus Ngadeu.

Preşedintele grupării botoşănene, Cornel Şfaiţer, a declarat, vineri, că jucătorul camerunez a efectuat o endoscopie care nu a relevat probleme la stomac: „Ngadeu a făcut o endoscopie şi nu are leziuni la nivelul stomacului. Ajungând la spital cu hemoragie, medicul ne-a recomandat să-l ducem la Iaşi pentru colonoscopie. Sâmbătă va face un control amănunţit”.

Michael Ngadeu Ngadjui a fost transferat de FC Botoşani, în vara anului 2014, de la echipa a doua a grupării germane FC Nurnberg.