Un carusel în care se aflau mai mulți copii s-a prăbușit într-o localitate din Timiș

Incident periculos la Peciu Nou, în județul Timiș. O fetiță a fost rănită după ce un carusel pe care se dădea s-a răsturnat. 

17 aug. 2023, 11:38
Un carusel în care se aflau mai mulți copii s-a prăbușit într-o localitate din Timiș

Poliţiştii din Timiş au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce o fată de 11 ani a fost rănită în timp ce se dădea pe un carusel care s-a răsturnat.

Incidentul s-a petrecut marți, de Sfânta Maria, în Peciu Nou, județul Timiș. Structura caruselului adus pentru distracția copiilor la ruga din localitate a cedat, iar acesta s-a prăbușit în momentul în care trei fete se aflau pe el, scrie tion.ro.

Citește și: Un copil de 13 ani a furat maşina familiei si a provocat un accident teribil în Bucureşti

Din fericire, doar una dintre copile a fost rănită ușor și a primit îngrijiri medicale la locul incidentului, fără să fie necesară transportarea ei la spital.

„La data 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că la un eveniment organizat pe raza localității Peciu Nou un carusel ar fi avut o defecțiune tehnică în timpul utilizării acestuia.

Citește și: Un român s-a trezit cu mașina în mare, în Thassos, după ce a uitat să tragă frâna de mână. Ironiile au curs pe rețelele sociale: „Interior/exterior pe gratis”

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, unei tinere în vârstă de 11 ani fiindu-i acordate îngrijiri medicale, nefiind transportată la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.