Un celebru comediant a murit la 61 de ani. Norm Macdonald se lupta de nouă ani cu cancerul

Norm Macdonald, unul dintre personajele importante ale emisiunii „Saturday Night Live”, a murit, la vârsta de 61 de ani.

14 sept. 2021, 23:43
Un celebru comediant a murit la 61 de ani. Norm Macdonald se lupta de nouă ani cu cancerul

Lori Jo Hoekstra, partenera de producție și prietena lui Norm Macdonald, a fost alături de acesta când a murit. „Era cel mai mândru de comedia sa”, a declarat Hoekstra, potrivit The New York Post. Comediantul lupta cu cancerul de nouă ani.

Nu a vrut niciodată ca diagnosticul să afecteze modul în care publicul sau oricare dintre cei dragi lui îl vedeau. Norm era un comediant pur. Odată a scris că ‘o glumă ar trebui să surprindă pe cineva, nu ar trebui să fie niciodată lingușitoare’. El cu siguranță nu s-a complăcut niciodată. Norm ne va lipsi teribil”, a mai spus aceasta.

Citeşte şi Michael K Williams, starul din „The Wire” şi actorul preferat al lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York

Macdonald a făcut parte din distribuția „SNL” din 1993 până în 1999 și a prezentat sketch-ul Weekend Update din cadrul emisiunii timp de trei sezoane.

După ce a părăsit „SNL”, Macdonald a avut propria emisiune de comedie, „The Norm Show”, în perioada 1999-2001, iar mai târziu a avut propriul talk-show pe Netflix pentru un sezon în 2018.

Citeşte şi A murit actorul John Paragon. Avea 66 de ani, iar cauzele morţii nu se cunosc încă