Un cioban din Iaşi şi-a înjunghiat iubita în zona intimă, „ca să nu mai fie ca alţii”

Un cioban din Iaşi şi-a înjunghiat iubita în zona intimă, "ca să nu mai fie ca alţii". Bărbatul lucra ca cioban, fiind plecat din primăvară până iarna în vestul țării, în timp ce iubita sa avea grijă de gospodăria din localitatea Crivești- Vînători.

25 aug. 2021, 21:37
Un cioban din Iaşi şi-a înjunghiat iubita în zona intimă, „ca să nu mai fie ca alţii”
Un cioban din Iaşi şi-a înjunghiat iubita în zona intimă

Un cioban

din Iaşi şi-a înjunghiat iubita în zona intimă, dar înainte să facă asta, a sunat la 112 să anunțe că îl înșală consoarta.

În vârstă de 44 de ani, bărbatul trăia cu iubita sa de şapte ani, iar aceasta a suferit mai multe bătăi din cauza crizelor de gelozie ale individului, atât pe fondul consumului de alcool, dar și a bârfelor auzite de la mama lui.

Citeşte şi: Ghiţă Ciobanul, audiat de procurorii DNA. Pentru ce este audiat celebrul personaj şi cu cine a venit în faţa instanţei

Pe 25 iunie 2019, bărbatul a plecat spre gară pentru a lua trenul la stâna unde lucra, dar s-a îmbătat și s-a bătut cu mai mulți tovarăși de pahar, după care s-a întors acasă, răscolit de o nouă criză de gelozie.

Pe drum, a sunat la 112 pentru a reclama că iubita sa îl înșală și îi cheltuiește banii, iar operatorul l-a asigurat că va trimite un echipaj de poliția la casa lui pentru a verifica situația. Când a ajuns și acasă, a constatat că femeia lipsește.

Când iubita sa s-a întors de la o bătrână de care avea grijă, bărbatul a început să facă scandal, reproșându-i că are pe altcineva, iar la un moment dat i-a înfipt un cuțit în zona intimă, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Un cioban din Iaşi şi-a înjunghiat iubita în zona intimă

Femeia a reușit să fugă și a fost salvată de o trecătoare, care a sunat la Ambulanță. Victima sângera abundent, dar rana nu era foarte gravă; lama cuţitului tăiase perineul şi labia stângă, fără a pătrunde însă adânc. După aproape două săptămâni de îngrijiri medicale, au rămas doar cicatrici.

În faţa instanţei, el şi-a recunoscut faptele, invocând că ar fi fost provocat. ”I-am băgat fiindcă a spus că are pe altul, ca să nu mai fie cu alţii. Nu ştiu ce m-a apucat”, a mărturisit bărbatul în instanţă.

Magistraţii Tribunalului Iași l-au condamnat pe bărbat la 4 ani de închisoare cu executarea şi plata a 8.000 de lei către victimă, ca daune morale.

De asemenea, după eliberare, individul nu va avea voie să se mai apropie de victimă la mai puţin de 200 de metri timp de trei ani. Sentinţa nu este încă definitivă, ea putând fi atacată cu apel.