Un concurent de la Puterea Dragostei, accident grav pe DN! Imaginile cu tânărul au fost făcute publice

Cătălin Marcu, fost concurent Puterea dragostei, a fost implicat într-un accident teribil, vineri, pe DN. Au fost implicate trei autoturisme, printre care și cea în care se afla Cătălin Marcu.

RomaniaTV.net
27 iun. 2020, 08:08

Din fericire, tânărul este bine, deși a suferit răni, acesta nu prezintă răni grave în urma impactului.

După accident, Cătălin a făcut un video în care s-a filmat și i-a anuntat pe apropiați că este bine: „Sunt bine! Vă multumesc pentru griji tuturor„.

Citeşte şi Fanii Survivor România cer SEZONUL 2. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de KANAL D

Clipul inițial era filmat pe patul de spital, concurentul avea guler de sprijin pentru gât și coloană, branulă și se putea observa că este lovit la mână și picior.

Ulterior a șters video-ul pe de Instagram și a publicat o fotografie în care arată mult mai bine. Stă în picioare și pare într-o stare bună.Sunt bine! Vă pup si vă multumesc pentru mesaje. Am avut un accident de mașină, dar este totul bine, a revenit Cătălin.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, traficul rutier este oprit pe DN2E85, la ieșirea din Urziceni către Buzău. Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat.„, este anunțul celor de la INFOTRAFIC.