Un concurent de la Vocea României, implicat într-un GRAV accident: A intrat în mine. Am rămas întins pe asfalt

George Secioreanu, unul dintre concurenţii de la Vocea României, care a făcut parte din echipa lui Smiley, a văzut moartea cu ochii după ce a fost lovit în plin de un autoturism.

17 aug. 2014, 18:37

Tânărul de 23 de ani a reusit sa impresioneze juriul de la „Vocea Romaniei” cu o voce inedita. Desi talentul sau a fost remarcat prima oara de Loredana Groza, el a ajuns in echipa lui Smiley. Student la Conservator, George Secioreanu a venit in Bucuresti pentru a-si construi o cariera in muzica, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Ramon de la MasterChef a avut un accident de maşină

A reusit partial, pentru ca marele lui vis, de a castiga celebra competitie, nu s-a implinit. A ramas in Bucuresti pentru a-si gasi de munca, dar recent a avut parte de un eveniment care il putea costa viata.

Citeşte şi Încă un accident mortal în locul în care a murit concurentul de la Masterchef

Am avut un accident de circulatie in zona Vadu Nou, chiar pe trecerea de pietoni, in timp ce ma indreptam spre iubita mea. Am traversat absolut regulamentar, cand semaforul era verde, iar soferul unui BMW a intrat in plin in mine. Am ramas intins pe asfalt, iar el tot nu a oprit. Nu am apucat sa-i retin numarul de la masina. Grija mea cea mai mare a fost sa vad daca ma mai pot misca, pentru ca ma durea coloana foarte rau„, a povestit George pentru cancan.ro.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI. Un concurent este CERCETAT de poliţie