Un copil a murit strivit de gardul unui stadion din Galaţi care s-a prăbuşit peste el. Băieţelul n-a avut nicio şansă

Un băiat de 10 ani a murit, sâmbătă, în timpul unei competiţii sportive desfăşurate la stadionul "Dunărea" din Galaţi. Copilul a fost strivit de o plată de beton dintr-un gard care s-a prăbuşit peste el.

24 apr. 2021, 16:56
Un copil a murit strivit de gardul unui stadion din Galaţi care s-a prăbuşit peste el. Băieţelul n-a avut nicio şansă
foto: viata-libera.ro

Un copil din Galaţi a murit strivit de gardul unui stadion care s-a prăbuşit peste el. Incidentul terifiant a fost semnalat sâmbătă printr-un apel la 112.

„În data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuieşte un teren de fotbal ce aparţine de un stadion din municipiul Galaţi”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi, conform Agerpres.

Citeşte şi: Scene dramatice în județul Galați! Un polițist a fost găsit MORT în mașină

Anchetă a Poliţiei după ce un copil a murit strivit de gardul unui stadion din Galaţi

Din primele verificări, poliţiştii spun că băiatul este dintr-un sat din judeţul Vaslui şi participa la o competiţie sportivă. Copilul s-ar fi apropiat de gardul stadionului, moment în care două plăci din beton s-ar fi desprins şi au căzut peste el.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 24 aprilie. Puţin peste 2.200 de cazuri noi COVID în 24 de ore. Numărul pacieţilor la ATI scade sub 1.400

Rănit la nivelul capului şi al corpului, copilul a primit primul ajutor de la medicii ambulanţei care l-a transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf Ioan” din municipiul Galaţi.

Copilul de 10 ani nu a mai putut fi salvat de medici şi s-a stins la spital.

Moartea fulgerătoare a băieţelului a devenit acum subiectul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă. Poliţiştii urmează să stabilească ulterior cauzele accidentului.

Citeşte şi: Situaţie hilară la Galaţi. O femeie a fost chemată de mai multe ori la vaccinare, deşi era imunizată cu ambele doze. La programare fusese chemat şi soţul, mort de 20 de ani