Un copil de cinci ani a ajuns la spital, după ce un dulap a căzut peste el la grădiniţă

Un copil în vârstă de cinci ani a ajuns de urgenţă la spital, după ce un dulap a căzut peste el, la o grădiniţă din municipiul Constanţa.

RomaniaTV.net
11 dec. 2019, 17:56
Un copil de cinci ani a ajuns la spital, după ce un dulap a căzut peste el la grădiniţă

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Perluţele Mării” din municipiul Constanţa.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa susţin că, după terminarea programului, un copil, în vârstă de cinci ani, a fost preluat de la grupă de către mama sa. El a ieşit pe hol înaintea mamei şi, în timp ce se juca, un dulap s-a răsturnat peste el. Potrivit primelor informaţii, obiectul de mobilier a căzut peste copil numai parţial, acesta rămânând sprijinit de peretele opus.

Fetiţă de aproape trei ani a ajuns la spital după ce s-a otrăvit la grădiniţă. A fost deschisă o anchetă

„Din datele pe care le avem până în prezent, la sosirea echipajului de urgenţă medicală, copilul era conştient, având numai câteva zgârieturi la o ureche şi la degete (fără sângerare abundentă)”, au precizat reprezentanţii ISJ Constanţa.

Un echipaj medical a fost solicitat la grădiniţă pentru acordarea de îngrijri. Medicii au stabilit că cel mic a suferit un traumatism în zona lombară.

Mama a povestit cadrelor medicale că băiatul s-ar fi agăţat de uşa dulapului şi dulapul l-ar fi lovit în spate. El a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa unde i s-au făcut investigaţii şi unde a rămas internat pentru supraveghere. El se află în Secţia de Chirurgie Pediatrică, fiind diagnosticat cu contuzie lombară.