Un elev de 14 ani s-a înecat în Mureş după ce a terminat cursurile. Salvamarii îl caută în acest moment

Operațiune dramatică a pompierilor din Arad! Ei caută la această oră cu ajutorul unei bărci pneumatice un elev de 14 ani care a mers la scăldat după ore, dar nu a mai ieșit din apă. 

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 12:55
Un elev de 14 ani s-a înecat în Mureş după ce a terminat cursurile. Salvamarii îl caută în acest moment

Pompierii arădeni au desfăşurat, luni după-amiază, o operaţiune de căutare în apele Mureşului a unui copil de 14 ani, care s-ar fi înecat în timp ce se scălda împreună cu doi colegi de clasă, imediat după ce au plecat de la şcoală.

Citeşte şi: Un băiat de 8 ani din Vrancea s-a înecat în albia râului Putna

Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat din municipiul Arad, care a anunţat că în zona „Maranata” a malului Mureşului s-ar fi înecat un copil. Pompierii au găsit, în locul indicat, doi copii, care au spus că sunt colegi cu cel care a intrat în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

„Cei doi copii găsiţi pe malul râului au afirmat că, după ce au plecat de la şcoală, s-au oprit la Mureş să facă o baie, iar colegul lor nu a mai ieşit la suprafaţa apei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca.

Citeşte şi: Tragedia în Mangalia. Doi fraţi au murit în timp ce se aflau la pescuit. Cei doi s-au electrocutat VIDEO

Operaţiunea se desfăşoară cu echipaje de căutare-salvare cu bărci, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, iar la faţa locului este prezent şi un echipaj medical.