Un elev din Bihor, prins cu copiuţe la Bacalaureat! A rezumat toată materia pentru clasele V-VIII

O anchetă a fost demerată la un liceu tehnologic din judeţul Bihor, după ce în ziua examenului la Limba Română, clădirea a rămas fără energie electrică, în grupurile sanitare nu a curs apa, iar un elev a fost eliminat după ce a fost prins cu un telefon mobil ascuns în pantof şi o copiuţă în buzunar.

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 06:28
Un elev din Bihor, prins cu copiuţe la Bacalaureat! A rezumat toată materia pentru clasele V-VIII

Un elev care susţinea proba la Limba şi Literatura Română a fost prins cu un telefon în pantof şi o copiuţă în buzunar. Cu toate acestea, aceasta nu i-a fost de fost, deoarece rezuma materia din clasele V-VIII. Acesta a cerut de mai multe ori să meargă la toaletă, până când s-a întors șchiopătând și cu șiretul desfăcut la un pantof.

Citeşte şi: Singura elevă din Brăila care a luat Bacul cu nota 10 vrea să devină profesoară de Limba română

„L-am rugat să își dea jos pantoful și am găsit în interiorul pantofului un iPhone8. S-a descoperit acea crestomație de clasa V-VIII, dar el era la examenul de clasa a XII-a” , a declarat Virgil Blage, inspector școlar general al ISJ Bihor

Candidații la Bacalaureat și supraveghetorii din liceul tehnologic din Bihor nu s-au putut spăla pe mâini în ziua examenului la Limba română, deoarece în clădire nu a curs apa. 

Liceul nu avea nici generator electric. Un aparat a fost adus după ce șeful comisiei de Bacalaureat a reclamat situația, dar s-a dovedit că nu a fost suficient în timpul unei pene de curent.

„Cu toate că știau prevederile ordinului comun, al celor două ministere, nu au avut apă și s-a pus în pericol sănătatea lor” , a declarat Virgil Blage, inspector școlar general al ISJ Bihor.

ISJ Bihor îl cercetează disciplinar pe directorul liceului tehnologic Ștei, pentru că nu a pregătit corespunzător centrul de examinare.