Un fost ministru PSD a plătit de PATRU ori mai mult pe biletele de avion ca să revină în România. Singura variantă: un zbor cu 3 escale

Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat într-un guvern PSD și fost consilier al Vioricăi Dăncilă, a declarat, marţi, la România TV că a plătit de patru ori mai mult pe biletele de avion pentru a se întoarce din Statele Unite în România. Fostul demnitar a mărturisit că a aflat că biletul său a fost anulat a patra oară deoarece companiile aeriene "au luat de bună ce a spus preşedintele Iohannis".

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 19:10
Un fost ministru PSD a plătit de PATRU ori mai mult pe biletele de avion ca să revină în România. Singura variantă: un zbor cu 3 escale

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, Ilan Laufer a mărturisit că vestea prelungirii stării de alertă i-a dat toate planurile peste cap. 

„Am primit un mesaj referitor la prelungirea stării de alertă. Companiile aeriene şi-au anulat toate zborurile. Am aflat a patra oară consecutiv că biletul a fost anulat. Răul a fost deja făcut. Asta e marea problemă”, a declarat Ilan Laufer la România TV.

Raed Arafat: E prea devreme să ieşim din starea de alertă, dar avem şi un plan B dacă se întâmplă asta

Fostul ministru a precizat că îşi cumpărase un bilet de avion pentru a reveni în România după data de 15 iunie, însă nu l-a putut folosi.

„Astăzi m-au anunţat că a fost prelungită starea de lartă în România. (Companiile aeriene) nu au mai aşteptat ce se întâmplă în Parlament. Au luat de bună ce a spus preşedintele Iohannis. 

Singura variantă e să am un zbor cu trei escale. A fost un coşmar”, a precizat Laufer.

Întrebat de jurnalistul Victor Ciutacu câţi bani a cheltuit pentru a reveni în ţară, Ilan Laufer a spus că „biletele au costat cu 400 la sută mai scump faţă de preţurile normale”.

Klaus Iohannis: Se impune prelungirea stării de alertă şi după 15 iunie LIVE VIDEO