Un fost premier rus aruncă bomba! Mihail Kasianov crede că Putin ar putea să renunțe la tronul său în câteva luni

Un fost prim-ministru rus este de părere că Vladimir Putin ar putea renunța la funcția sa și „evada” peste câteva luni.

30 sept. 2022, 21:39
Un fost premier rus aruncă bomba! Mihail Kasianov crede că Putin ar putea să renunțe la tronul său în câteva luni

Un fost premier rus aruncă bomba1 Mihail Kasianov susține că președintele Vladimir Putin ar putea renunța la tronul său și „evada” peste doar câteva luni.

Citește și Singura situație în care Vladimir Putin ar putea lansa bomba nucleară. Avertismentul lui Dan Dungaciu: UE nu va mai conta din punct de vedere economic

Fostul premier a declarat că nu crede că există cineva în cercul lui Putin care să îl poată forța să plece, dar țarul de la Kremlin ar putea lua singur această decizie.

Mihail Kasianov susțin că există trei factori „care cresc simultan” și care ar putea duce la răsturnarea liderului de la Kremlin:

1. Armata ucraineană este în creștere și are sprijinul SUA și al Marii Britanii

2. Ordinul de mobilizare al lui Putin determină creșterea tulburărilor sociale în interiorul Rusiei, astfel că președintele pierde sprijinul în rândul rușilor obișnuiți

3. Efectul sancțiunilor occidentale este în creștere.

„În trei sau patru luni cred că va avea loc o schimbare crucială”, a declarat Kasianov pentru Sky News.

Vladimir Putin a semnat vineri, tratatele de anexare a teritoriilor parțial ocupate din Ucraina -Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie – marcând acest moment printr-un discurs de peste 40 de minute. Președintele rus a acuzat Occidentul și Statele Unite că vor să transforme Rusia într-o colonie și a avertizat că Rusia își va apăra teritoriul prin toate mijloacele necesare.

Citește și Ameninţări din Piaţa Roşie! Vladimir Putin, în faţa a sute de mii de ruşi: „Victoria va fi a noastră”