Un fotbalist de la Steaua, BĂTUT CU BESTIALITATE de mai mulţi colegi

Portarul echipei de juniori Steaua a fost bătut crunt chiar în curtea liceului "Mircea Eliade", din Capitală.  Scandalul a pornit chiar din timpul orelor, iar tânărul de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital. Agresorii sunt un coleg de şcoală şi mai mulţi prieteni ai acestuia. Acum părinţii fotbalistului sunt hotărâţi să depună plângere.

RomaniaTV.net
14 dec. 2013, 07:23

Incidentul s-a întâmplat, vineri, când Alexandru Ungureanu ieşea din şcoală, potrivit libertatea.ro. Tânărul a fost atacat de mai mulţi indivizi care l-au lovit cu pumnii şi picioarele, până când a leşinat. Alexandru a fost găsit în curtea şcolii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade.

Toţi agresorii au fugit de la locul incidentului, dar au fost ulterior găsiţi de Poliţie.

Băiatul este internat în stare gravă la Spitalul Panduri din Capitală, acolo unde a fost operat după ce a suferit o ruptură de piramidă nazală. De asemenea, tânărului i-au fost fracturate două coaste. Are un hematom la cap şi alte foarte mult răni pe mâini, spate şi picioare.

Tatăl băiatului, Ştefan Ungureanu, a declarat că este inadmisibil ca acest lucru să se întâmple într-o ţară civilizată.

Copilul care l-a bătut pe fiul meu este unul cu probleme. Un băiat mi-a povestit că odată a sărit la bătaie de faţă cu diriginta. A fost dus la directorul şcolii şi i s-a cerut scăderea notei la purtare, după care a recidivat şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu băiatul meu. Nu ştiu ce s-a întâmplat între acest băiat şi fiul meu în clasă. Pe urmă, l-a urmărit de cum a plecat de la şcoală şi l-a luat la bătaie. Fiul meu are multiple fracturi, are o tăietură în frunte de 12 centimetri. Totul a fost premeditat„, a explicat bărbatul.

CITEŞTE ŞI: Un fotbalist a fost ucis de mafie, capul i-a fost mutilat şi aruncat în faţa casei