Un gorjean a murit în timp ce se afla la coasă: A întărâtat un cuib de… FOTO

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Polovragi, şi-a găsit sfârşitul după ce a fost înţepat de mai mulţi bondari, în timp ce se afla la cosit. Medicii au încercat să îl readucă la viaţă, însă în zadar.

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 10:48

Bărbatul se afla la cosit, alături de un vecin, pe un câmp din satul Racoviţa, moment în care a fost atacat de bondari. Rudele gorjeanului spun că bărbatul nu era alergic la înţepăturile de insecte, potrivit Gorj Exclusiv.

Citeşte şi Caz şocant la Vaslui: Bărbat în moarte cerebrală, după ce a fost înţepat de o albină

Era la cosit. El cosind, a întărâtat un cuib de bondari şi nu a văzut. Se luară după el şi se aşezară patru, dar nu ştiu câţi îl muşcară. Apoi, după câteva minute, a zis că îi e rău şi a căzut jos. Avea capul gri. El nu a făcut niciodată alergie, asta se întâmplă, te sufoci de muşcături prea multe„, a spus unchiul bărbatului.

La faţa locului au ajuns şi medicii de la Ambulanţa Gorj, care l-au resuscitat timp de 45 de minute, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Directorul SAJ Gorj, Marinică Miculescu, a precizat că se vor efectua teste pentru a se stabili dacă bărbatul era alergic la înţepăturile de insecte. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Citeşte şi Căldura a înnebunit viperele: Trei oameni au fost atacaţi VIDEO