Un mare lanț de magazine din România face angajări, în 22 de orașe

Un celebru lanț de magazine din România se extinde și face angajări. În nu mai puțin de 22 de orașe din țară au fost scoase posturi la concurs. 

24 nov. 2022, 19:28
Un mare lanț de magazine din România face angajări, în 22 de orașe

Deichmann, celebrul magazin german cu pantofi, oferă locuri de muncă pe poziții diverse, de la vânzători la directori de magazin.

Locuri de muncă la Deichmann. Ce posturi sunt disponibile și în ce orașe

Angajatorul german, cu multiple puncte de lucru în țară, oferă joburi în orașele: Baia Mare, Balotești, Bacău, Brașov, București, Buzău, Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Gheorgheni, Joița, Pitești, Reșița, Roșiorii de Vede, Satu Mare, Sebeș, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea și Turnu Măgurele.

Sunt disponibile următoarele posturi: director de magazin, asistent vânzări, asistent logistică, manager logistică. Există poziții deschise pentru program de patru ore (part-time), dar și opt ore (full-time).

Ce oferă Deichmann angajaților

Pe lângă salariu, angajații Deichmann vor primi bonuri de masă, perechi de pantofi cadou, dar și vouchere cadou, respectiv bonusuri în funcție de performanță.

Mai mult, pentru posturile de conducere se oferă și primă de deplasare, abonament medical la o rețea de clinici private, echipament de lucru ce presupune trei perechi de încălțăminte pe an, posibilitatea de a călători în diverse urașe (transport, cazare, diurnă asigurate de angajator), program și cursuri de dezvoltare profesională și personală.

În prezent, Deichmann este prezent cu peste 4.200 de magazine în 30 de țări. În România, magazinul de pantofi a ajuns la peste 100 de magazine și 725 de angajați.

VEZI AICI și AICI informații despre pozițiile deschise la Deichmann.