Un microbuz cu pasageri a luat foc în mers. Panică pe DN1

Un microbuz cu pasageri a luat foc în mers. Incidentul s-a petrecut miercuri, pe DN1, între Braşov şi Făgăraş. Două autospeciale de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

31 mart. 2021, 15:07
Un microbuz cu pasageri a luat foc în mers. Panică pe DN1
Un microbuz cu pasageri a luat foc în mers. Panică pe DN1

Un microbuz cu pasageri a luat foc în mers. Potrivit primelor informaţii, toate persoanele din mijlocul de transport în comun au reuşit să iasă afară la timp.

Un microbuz cu pasageri a luat foc în mers. Pompierii au intervenit

Incidentul s-a petrecut miercuri, pe DN 1, între Braşov şi Făgăraş. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, microbuzul a avut loc la kilometrul 205+100 de metri al drumului naţional 1, în apropierea localităţii Perşani din judeţul Braşov.

„Toate persoanele s-au autoevacuat, nefiind rănite. Din cauza degajării mari de fum şi a vizibilităţii reduse, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri”, transmite Infotrafic.

Potrivit sursei citate, traficul a fost restricţionat timp de aproximativ 45 de minute,

La faţa locului au fost trimise echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov – două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, şi se intervine pentru stingerea incendiului.

Citeşte şi Mașină în flăcări în Vaslui. Șoferul, un bătrân cu dizabilități, abia își luase mașina din service

Maşină în flăcări, după ce s-a ciocnit cu un dric. Patru oameni au fost răniţi

Accidentul s-a petrecut pe DN 64, la intrare în comuna Osica de Sus. În urma impactului au rezultat patru victime, cei doi conducători auto şi ambii pasageri dreapta faţă din cele două vehicule, unul dintre pasageri fiind preluat de un elicopter SMURD.

„În urma impactului, autoturismul a luat foc, cele două persoane aflate în acesta reușind să iasă în faza de dezvoltare a incendiului. Pasagerul din mașina mortuară a rămas încarcerat, iar pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie. Pacientul, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fractură de femur și traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la UPU Craiova de elicopterul SMURD.

Celelalte trei persoane implicate în accident, o femeie, în vârstă de 22 de ani, un bărbat în vârstă de 23 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, conștiente, politraumatizate prin accident rutier, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, potrivit gazetanouă.ro.

Citeşte şi Autoturism în flăcări pe autostradă. Şoferul a reuşit să se salveze