Un miliardar celebru a decis să se căsătorească la 91 de ani. Cum arată femeia care i-a furat inima la această vârstă

Rupert Murdoch, miliardar celebru, cu o avere estimată la 17,6 miliarde de dolari, s-a logodit cu Anne-Leslie, noua lui iubită.

18 ian. 2023, 09:28
Un miliardar celebru a decis să se căsătorească la 91 de ani. Cum arată femeia care i-a furat inima la această vârstă
La șase luni de la divorț, celebrul miliardar s-a afișat cu noua sa iubită

Celebrul miliardar a divorțat în urmă cu numai șase luni de fosta soție, Jerry Hall. Recent, acesta a fost fotografiat ținându-se de mână cu fostul model, Anne-Leslie Smith, rămasă văduvă după moartea vedetei country Chester Smith.

Femeia este mai tânără cu 25 de ani față de miliardar. Nu se știe cum Rupert și noua lui iubită s-au cunoscut, dar este evident că formează un cuplu. Anne are 66 de ani și a fost căsătorită cu starul american Chester Smith, decedat în 2008.

Citește și: Continuă decesele oligarhilor ruşi în condiţii suspecte. Un miliardar a murit pe Coasta de Azur căzând pe scări

Cine este celebrul miliardar Rupert Murdoch

Murdoch este un celebru om de afaceri american, născut în Australia, proprietar media și investitor. Deține sute de publicații locale, naționale și internaționale prin intermediul companiei sale, News Corp, inclusiv în Marea Britanie (The Sun și The Times), Australia (The Daily Telegraph, Herald Sun și The Australian), SUA (The Wall Street Journal și New York Post), editorul de carte HarperCollins și canalele de televiziune Sky News Australia și Fox News (prin Fox Corporation).

O parte dintre ziarele și canalele sale de televiziune au fost acuzate de informații părtinitoare și înșelătoare pentru a-și susține interesele de afaceri și pentru a-i proteja pe aliații politici.

Citește și: Dorian Popa a intrat în posesia unui Lamborghini Huracan. Câţi bani a plătit pentru bolidul de lux VIDEO