Un milion jumătate de euro, descoperit într-un TIR ieşit din România spre Republica Moldova

Un milion și jumătate de euro a fost descoperit de vameșii din Republica Moldova într-un TIR care venea din România! Afacerea duce către un traficant de țigări apropiat de doi deputați.

RomaniaTV.net
20 apr. 2020, 05:48
Un milion jumătate de euro, descoperit într-un TIR ieşit din România spre Republica Moldova

Aproximativ un milion jumătate de euro a fost găsit de vameșii din Republica Moldova în timpul unui control asupra unui TIR înmatriculat în Rebublica Moldova și care venea din România, potrivit Deschide.MD. Sursa citată precizează că descoperirea a fost una pur întâmplătoare, iar cazul este anchetat acum de către procurori.

Citeşte şi: Şofer cu o alcoolemie record, permis anulat şi ţigări de contrabandă, prins după o urmărire de 20 de kilometri

Din imaginile video încărcate pe un canal anonim de Telegram, dar cu legături evidente cu autoritățile din Republica Moldova, se vede cum vameșii despachetează banii băgați în pungi plastic. Potrivit autorului postării, ar fi vorba despre un milion și jumătate de euro.

Ofiţerul de presă al Serviciului Vamal, Olesea Pușcașu, a confirmat informația pentru Unimedia, precizând că operațiunea a avut loc sâmbătă, în jurul orei 12:00.

Citeşte şi: MAE a repatriat peste 100 de români. Au fost ajutaţi şi cetăţeni din Republica Moldova, SUA şi alte state europene