Un nou caz cutremurător în România. Şi-a ucis soția și apoi s-a spânzurat!

Cadavrul unei femei a fost găsit, miercuri, în curtea unei case din Fârliug, judeţul Caraş-Severin. Concubinul ei a fost găsit spânzurat în gospodărie, au transmis poliţiştii.

08 feb. 2023, 21:38
Un nou caz cutremurător în România. Şi-a ucis soția și apoi s-a spânzurat!

Caz cutremurător. Un eveniment macabru s-a produs în această dimineață în comuna Fârliug, din Caraș-Severin. În gospodăria unui cetățean, cunoscut ca având probleme comportamentale, a fost descoperită o scenă demnă de filmele de groază.

O femeie zăcea într-o baltă de sânge, alături de ea fiind un obiect contondent, iar la mică distanță, soțul acesteia, care atârna în ștreang.

Nu se cunosc încă detaliile exacte ale nefericitului eveniment, dar ar putea fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere Este una dintre ipotezele înaintate de criminaliști, cei care se află chiar în aceste momente la fața locului.

O femeie bolnavă a fost transportată cu o roabă până la ambulanță. Situație revoltătoare în Vâlcea

Cetățeanul care și-ar fi ucis soția era cunoscut ca recidivist și ca un om care a avut numeroase conflicte de-a lungul timpului, atât cu cei din familie, cât și cu alte persoane. Bărbatul avea trei copii, doi din prima căsnicie, iar un al treilea cu actuala soție.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia”, a transmis, miercuri, IPJ Caraş-Severin.

Echipa operativă din cadrul inspectoratului şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au deplasat la faţa locului pentru cercetarea locului faptei şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

România ar putea primi anual 10 milioane de turiști străini. Este nevoie de un buget de promovare turistică de 20 de milioane de euro