Un nou caz de lesbianism în handbalul românesc. Mama unei minore povesteşte drama fetiţei sale

Mama unei handbaliste în vârstă de 15 ani, de la echipa de junioare a clubului Rapid, a declarat pentru ProSport că şase dintre componentele echipei sunt lesbiene şi au agresat-o sexual pe fiica sa. Fenomenul lesbianismului în handbalul feminin românesc este confirmat de antrenoarea Adina Mărgulescu, de la CSŞ 5 Bucureşti, care spune: "Echipele de junioare din România sunt pline de lesbiene".

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 08:45
Un nou caz de lesbianism în handbalul românesc. Mama unei minore povesteşte drama fetiţei sale

Scandalul de lesbianism din handbalul românesc ia amploare şi după dezvăluirile privitoare la Alina Dobrin şi Cristina Niculae, un nou caz a ieşit la iveală, de această dată fiind implicate minore. Mama unei sportive a fost cea care a făcut noile dezvăluiri, ea declarând jurnaliştilor de la ProSport că că fata ei, în vârstă de 15 ani, este supusă unui tratament inuman din cauză că nu a cedat avansurilor făcute de câteva dintre colegele ei lesbiene. Respectiva sportivă joacă la echipa Rapid, iar mama sa a declarat: „Totul a început bine în primele luni, dar lucurile au degenerat în momentul în care fiica mea a plecat în cantonament cu Rapid, la Năvodari. Se întâmpla în vara lui 2010, în august, când fiica mea avea 12 ani! Şase dintre fete sunt lesbiene şi după ce s-au îmbătat cu whisky s-au dat la fata mea.

O vreme nu am mai avut discuţii pe această temă, iar în ultimele trei luni din 2012 fiica mea nu a fost la antrenamente din cauza unor probleme medicale. Dar, săptămâna trecută, când s-a prezentat din nou la echipă, fetele s-au dat din nou la ea. Şi nu doar la fata mea s-au dat. Sunt mai multe colege cărora le e frică să vorbească de teamă să nu fie date afară din echipă„, a declarat femeia.

Gravitatea situaţiei este subliniată de antrenoarea Adina Mărgulescu, de la CSŞ 5 Bucureşti, care a declarat pentru ProSport: „Echipele de junioare din România sunt pline de lesbiene. Nu există formaţie care să nu aibă astfel de persoane în lot. Eu am o fetiţă care e îndrăgostită de o jucătoare de la o altă formaţie. Am încercat să discut cu ea, dar nu o pot face să renunţe la pasiunea ei. Iar fata provine dintr-o familie bună”. 

Întrebată care e motivul pentru care crede că fetele au astfel de practici, antrenoarea a răspuns: „Cred că multe dintre ele o fac de plictiseală„.