Un nou divorț zguduie lumea miliardarilor. Se despart după 16 ani de relație

Un nou divorț zguduie lumea miliardarilor. Magnatul auto Wolfgang Porsche, în vârstă de 79 de ani, a cerut divorțul de soția sa, Claudia, 74 de ani, informează Bild.

21 mart. 2023, 20:56
Un nou divorț zguduie lumea miliardarilor. Se despart după 16 ani de relație

Un nou divorț zguduie lumea miliardarilor. Claudia suferă de o boală asemănătoare demenței, iar surse apropiate familiei au declarat că șefului Porsche AG și Porsche Automobil Holding SE îi este imposibil să conviețuiască alături de aceasta. De câteva luni, femeia trăiește în propria sa lume și nu se mai poate deplasa singură. Ea locuiește cu fiica ei, iar patru menajere au grijă non-stop să nu îi lipsească nimic.

Citește și: Doliu în lumea miliardarilor! Una dintre cele mai bogate femei din lume, celebră pentru numeroasele sale acte de caritate, răpusă de cancerul pancreatic

Un nou divorț zguduie lumea miliardarilor

Wolfgand Porsche a mai fost căsătorit de două ori. Are un fiu și o fiică din primul mariaj, și doi fii din a doua căsătorie, cu regizoarea Susanne Bresser, de care s-a despărțit în 2008. Născut în Austria, Wolfgang este cel mai mic fiu al lui Ferry Porsche, cel care a înființat marca sport din Stuttgart, în 1930.

În calitate de membru al consiliului de supraveghere, el a jucat un rol-cheie în dezvoltarea Porsche. Conform Forbes 2022, Porsche are active de 47,8 miliarde de dolari și profituri de 5,4 miliarde de dolari.

Moştenitorul imperiului Porsche este unul dintre cei care au participat la vânătoarea organizată de Ion Țiriac pe domeniul bihorean de la Balc.

Rupert Murdoch se căsătorește pentru a cincea oară, la 92 de ani

În timp ce Wolfgand Porsche divorțează, mogulul Rupert Murdoch (92 de ani) nu se dezminte. La doar câteva luni după divorț, acesta vrea să se ducă din nou la altar. Viitoarea soție este mai tânără decât el.

El și partenera lui de viață, Ann Lesley Smith (66 de ani) urmează să se căsătorească. Cei doi s-au cunoscut în luna septembrie a anului trecut, la una dintre podgoriile californiene ale miliardarului, la doar o lună după oficializarea ultimului său divorț. După doar câteva luni de relație, Rupert Murdoch, care are o avere de 21,7 miliarde de dolari, a cerut-o în căsătorie pe Ann Lesley Smith.

Pentru amândoi, relația asta este un dar de la Dumnezeu. Sunt văduvă de 14 ani, iar fostul meu soț era tot om de afaceri, la fel ca Murdoch. Deci, eu știu să vorbesc pe limba lui. Eu și Rupert împărtășim aceeași viziune asupra lumii”, a declarat logodnica miliardarului, pentru tabloidul american The New York Post.

Magnatul s-a despărțit anul trecut de cea de-a patra lui soție, fostul supermodel Jerry Hall (66 de ani).