Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Un cunoscut actor român se desparte de soţia lui

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Horațiu Dan Medveșan și soția lui, cântăreața Bianca Rafaela Medveșan, sunt în pragul despărţirii. Actorul este cel care a cerut ruperea căsătoriei. Procesul ar putea dura destul de mult, pentru că este un copil minor la mijloc.

06 ian. 2023, 08:29
Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Un cunoscut actor român se desparte de soţia lui
Un nou divorţ zguduie lumea mondenă

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă. Actorul Horațiu Dan Medveșan este renumit pentru rolul din filmul românesc “Cireșarii” (1984), regizat de Adrian Petringenaru, unde l-a interpretat pe pionierul Victor. Cetatea ascunsă (1987) și Aripi de zăpadă (1985) sunt alte filme de succes unde a avut roluri.

Citeşte şi: S-a aflat de ce a divorţat Paula Seling: „Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine”. Ruptura s-a produs pe 13 aprilie 2022

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă

Horațiu Dan Medveșan a cerut, zilele trecute, divorțul de soția lui, Bianca Rafael, în condițiile în care, în urmă cu un an și jumătate, erau mai fericiți ca niciodată. Nu este exclus ca procesul să fie unul de durată, mai ales că la mijloc este un copil. Nu a fost stabilită, încă, o dată pentru prima înfățișare, potrivit informaţiilor Cancan.ro.

Horațiu Dan Medveșan și soția lui, Bianca Rafaela Medveșan, au împreună o fetiță. Cel mai probabil, ambii părinți vor lupta pentru custodie.

În iunie 2021, Horațiu Dan Medveșan se declara încântat de relația pe care o are cu soția lui, Bianca Rafaela, la rândul ei artistă, deși este mult mai tânără față de el.

Aproape de o vârstă destul de înaintată pentru căsătorie și copii, Dumnezeu și-a întors fața către mine, cred, și mi-a scos în cale exact ce îmi doream. Rafaela depășește cu mult orice așteptare și ca om, soție mamă copilului, dar cu siguranță și ca artist.

Piesele scrise de ea îmi vorbesc, le simt ca și cum le-aș fi gândit eu însumi și nu contenesc să mă mir de câtă maturitate și înțelepciune pot exista într-o fată atât de tânără. Scrie versuri incredibile, scrie piese ce au o înlănțuire melodică și armonică super profi și a le orchestra e cel mai plăcut lucru pentru mine”, mărturisea actorul, potrivit cristoiublog.ro.