Un nou val de angajări la stat în 2023. Numeroase instituții publice sunt în căutare de personal

Se fac angajări la stat. Oportunități mari pentru persoanele care caută un loc de muncă în sistemul public.

09 feb. 2023, 18:52
Un nou val de angajări la stat în 2023. Numeroase instituții publice sunt în căutare de personal
Undă verde pentru angajări la stat. Instituțiile publice oferă noi locuri de muncă

Angajări la stat în 2023. Anul acesta, mai multe instituții publice sunt în căutare de personal, așa că cei care doresc un loc de muncă în sistemul public pot profita de această oprtunitate.

Ministerul Energiei încearcă în acest moment să suplimenteze personalul, deoarece e nevoie de mai mulți lucrători care să se ocupe de proiectele ministerului. Vor fi înființate 60 de noi posturi, urmând a fi recrutate sute de persoane.

Citește și: Angajări la stat, LISTA locurilor disponibile. Salarii majorate, tichete de masă şi vouchere de vacanţă

„Se propune suplimentarea personalului Ministerului Energiei din cadrul Direcției Generale Ajutor de Stat și Fonduri Europene și a strcturilor cu atribuții în domeniul serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat și în domeniul proiectelor în domeniul gazelor naturale conorm celor expuse, cu un număr corespunzător de 60 de posturi, de la 332 la 392”, se arată în proiectul de hotărâre de guvern pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 316/2021 privind organizarea și funcționarea Ministerului Energiei.

Și compania Hidroelectrica vine cu o oportunitate de acest el. Intituția este în căutarea unui număr foate mare de personal. Trebuie să urmăriți site-ul Hodroelectrica deoarece aicivor fi publicate ofertele de locuri de muncă pentru care va trebui susținut un concurs.

Citește și: Angajări pe salarii de 5.900 de lei. Ce ofertă „delicioasă” de job vine de la Dodo Pizza. Se mai caută masiv şoferi, ingineri şi asistenţi medicali

„Ne bucurăm să putem anunța astăzi crearea de noi locuri de muncă într-una dintre cele mai profitabile și competitive firme românești: Hidroelectrica. Modificările recente ne vor permite accelerarea ritmului investițional, precum și consolidarea relației cu clienții prin îmbunătățirea semnificativă a serviciilor oferite acestora.

Facem precizarea că toate posturile vor fi scoase la concurs în mod public, pe site-ul societății noastre, și îi invităm pe cei interesați și care – evident, au pregătirea necesară cerințelor de ocupare a posturilor, să urmărească anunțurile companiei”, a declarat directorul Hidroelectrica, Bogdan Badea.