Un ofiţer de la Crimă Organizată acuzat de legături cu interlopii. Bărbatul, implicat în atacul lui Bebino

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat faptul că un ofițer MAI are legături periculoase cu interlopii, motiv pentru care i-a fost restrasă legitimația. Mai mult decât atât, Parchetul General a fost sesizat cu privire la această speţă. 

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 10:01

„Să fie foarte clar: nu tolerez asemenea comportamente! Nu accept ca cei care trebuie să acționeze împotriva criminalității să fraternizeze cu infractorii! Tocmai pentru că, de la începutul mandatului, mi-au fost semnalate mai multe astfel de cazuri, în care diverși polițiști fac lucruri nu tocmai legale, am dispus inițierea demersurilor pentru operaționalizarea unei linii telefonice de contact, aici la sediul Ministerului, prin care cetățenii să poată semnala orice tip de astfel de situații”, a spus ministrul Marcel Vela, joi, într-o conferință de presă.

Ministrul Afacerilor Interne a precizat faptul că printre infracţiunile investigate se numără fapte de corupţie, trafic de droguri, furt calificat şi pornografie infantilă. De asemenea, acesta a declarat faptul că va face curăţenie în instituţiile publice.

Citeşte şi: IMAGINI ŞOCANTE! Cum arată Bebino, şeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia FOTO

„Mizez pe atitudinea civică a cetățenilor. Știu că doar împreună cu ei, cu cetățenii, putem face curățenie în instituțiile publice”, a adăugat acesta.

Bebino, şeful clanului Sportivilor, masacrat în plină stradă

Marius Alin Alecu, alias „Bebino”, se află în comă, la spital după ce a fost atacat și tăiat în plină stradă de un nepot al lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. Noul şef al „Clanului Sportivilor” ar fi fost pur și simplu masacrat: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate.

„Bebino” a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde este internat sub pază pentru a se evita eventuala escaladare a luptelor chiar în interiorul instituției medicale.