Un pensionar a făcut senzaţie pe internet. Bătrânul de 73 de ani a fost filmat în timp ce a făcut spectacol pe skateboard. Filmarea a devenit virală – VIDEO

Un bătrânel de 73 de ani din Rusia a făcut senzaţie pe internet după ce o înregistrare video în care acesta merge pe skateboard magistral prin Sankt Petersburg a devenit virală, informează DPA.

06 aug. 2021, 18:26
Un pensionar a făcut senzaţie pe internet. Bătrânul de 73 de ani a fost filmat în timp ce a făcut spectacol pe skateboard. Filmarea a devenit virală – VIDEO

Un pensionar a făcut senzaţie pe internet.  Igor se dă cu skateboardul din 1981, a precizat surfistul Max Timukhin, cel care l-a filmat pe bătrân şi a publicat videoclipul pe Instagram. Timukhin a povestit pentru publicaţiile din Rusia cum l-a văzut pe pensionar întâmplător, pe când se afla în maşină, la semafor.

Un pensionar a făcut senzaţie pe internet. Bătrânul de 73 de ani a fost filmat în timp ce a făcut spectacol pe skateboard

‘Am parcat, mi-am luat skateboardul şi m-am îndreptat către el’. Timukhin i-a oferit lui Igor echipamentul lui de sport, dar bătrânul a spus că este ‘o prostie’ întrucât skateboardul lui este mai bun. Internauţii şi-au exprimat admiraţia pentru bătrânul care merge pe skateboard în secţiunea de comentarii a videoclipului. ‘Dumnezeule, sper să am şi eu încheieturi aşa de sănătoase când voi avea 73’, a scris un internaut pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Max Timukhin (@timukhinmax)

De altfel, vârsta e doar un număr, iar acest lucru este dovedit nu doar de vedetele de la Hollywood, ci și de o bunică de 64 de ani. Lesley Maxwell reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, motiv pentru care atrage cu ușurință bărbați de vârsta nepoatei sale.

Lesley Maxwell are 64 de ani, trăiește în Melbourne, Australia și petrece ore în șir în sala de sport, unde se antrenează pentru a se menține în formă. Și reușește, căci la vârsta ei se mândrește cu o siluetă perfectă.

Femeia în vârstă de 64 de ani obișnuiește să împrumute haine de la nepoata ei, pe nume Tia, iar deseori reușește să capteze atenția bărbaților tineri.

”Nu-mi place să port haine create pentru categorii de vârstă. Oamenii n-ar trebui să se gândească că trebuie să arăte într-un anumit fel dacă au atins o vârstă. De ce să fii bătrân și bolnav dacă nu ești? De ce să nu te simți bine în pielea ta?”, a mărturisit femeia, potrivit Daily Star.

Ba mai mult, Lesley este cunoscută pe Instagram, unde și-a construit o comunitate solidă, de peste 30.000 de persoane. Acolo este locul în care face publice imagini în care își etalează trupul perfect. Deși fiica ei, în vârstă de 45 de ani, o mai ceartă pentru imaginile mult prea sexy, nepoata ei o susține.

Citeşte şi: O bătrână de 89 de ani, internată la un spital din Caracal, s-a sinucis la câteva ore după diagnosticare. Boala care o chinuia pe femeie