Un pilot din Marina SUA dă detalii despre întâlnirea cu un OZN

Pilotul Chad Underwood, care face parte din Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, revine cu detalii despre întâlnirea sa cu un OZN, informează futurism.com.

RomaniaTV.net
26 dec. 2019, 12:16
Un pilot din Marina SUA dă detalii despre întâlnirea cu un OZN

Întâlnirea pilotului a avut loc în anul 2005, când Underwood a filmat un obiect zburător necunoscut, care avea o traiectorie de zbor haotică şi nu respecta în niciun fel tiparelor de zbor convenţionale folosite de către piloții americani. O parte dintre înregistrările acelei întâlniri au fost făcute publice în 2017, dar abia recent pilotul a acceptat să dea un interviu în care să dea detalii despre acel neașteptat eveniment.

„Nu-l veţi vedea cu proprii ochi decât probabil la 10 mile (n.r. 16 kilometri) şi atunci nu veţi putea să-l urmăriţi vizual până nu veţi ajunge probabil la cinci mile (n.r. 8 kilometri), acela este locul în care Dave Fravor (n.r. ofiţerul superior al misiunii) a spus că a văzut OZN-ul”, a precizat Chad.

Întâlnirea este neobișnuită în primul rând datorită modului haotic în care se deplasa obiectul, manenvrele executate depăşind în mod evident limitele aeronavelor terestre. De asemenea, obiectul zburător avea o formă neobişnuită, nu putea fi în nici un caz comparat cu o aeronavă convențională. Underwood a ţinut să precizeze în cadrul acestui interviu că şi modul de propulsie al acestei aeronave era unul neobişnuit. În mod convenţional, aeronavele ar trebui să lase în urma lor gaze şi căldură, lucru care nu a părut că se întâmplă în acest caz.

 

Citește și