Un politician din Argeş a vrut să se vadă printre sfinţi. Într-un calendar, după asemănarea celui bisericesc FOTO

Politicianul din Argeş a tipărit zeci de mii de exemplare. După ce colegii din judeţ au început să îl ironizeze, acesta a căutat explicaţii. Politicianul susţine că doar i-a ajutat pe argeşeni să economisească bani.

06 feb. 2019, 07:26
Un politician din Argeş a vrut să se vadă printre sfinţi. Într-un calendar, după asemănarea celui bisericesc FOTO

Politicianul Cătălin Bulf din Argeş susţine că doar i-a ajutat pe argeşeni să economisească bani, scrie observator.tv.

CĂTĂLIN BULF – preşedinte PMP Argeş: Ar trebui sa spuneti cat au economisit argesenii! 50.000 ori 15 lei inseamna 750 de milioane. De 750 de milioane, argesenii si-au cumparat bomboane, cadouri pentru copii, nu le-au mai dat pe calendare. Sunt oameni care nu au bani sa dea. 15 lei pentru oameni la tara insemana painea pe două sau trei saptamani.

Citeşte şi Traian Băsescu: PMP va avea candidat la prezidenţiale, iar în turul doi îl va susţine pe Klaus Iohannis

Este explicaţia halucinantă pentru poza liderului PMP Argeş din calendarul cu sărbătorile Bisericii Ortodoxe. Însă, spune ferm politicianul, calendarul lui nu are nicio legătură cu cel bisericesc, chiar dacă asemănarea este izbitoare.

CĂTĂLIN BULF – preşedinte PMP Argeş: Tipicul e cu icoana sus. Asta e atipic, pentru ca nu voiam sa fiu sfant. Ca nu am intereseaza sa fiu sfant. Sunt om si nimic din ce e omenesc nu imi e strain. Este un mod de a te promova care convine publicului.

Publicul nu a fost atât de încântat, cum crede Cătălin Bulf.

E ceva absurd. Nu trebuia sa puna. Nu e sfant, e o persoana ca si noi si nu trebuia sa faca lucrul acesta, spun localnicii.

Politicianul din Argeş nu a scăpat nici de ironiile colegilor din Consiliul Judeţean, unde este consilier.

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului nu a oferit până acum o reacţie. Cătălin Bulf susţine că a tipărit din banii lui toate cele 50 de mii de exemplare.